Atelierul de dicție a lui Moș Crăciun pentru copii din Centrele de zi Crângași și Giulești

Atelierul de dicție a lui Moș Crăciun pentru copii din Centrele de zi Crângași și Giulești

Străfurnica s-a hotărât să se apuce de treabă pentru ajunul Crăciunului și pregătește Atelierul de dicție a lui Moș Crăciun.

40 de copii fără posibilități materiale din Centrul de zi Crângași și Centrul de zi Giulești din sectorul 6, București, vor avea parte de o lecție de dicție specială predată Pro Bono chiar de autoarea manualului de dicție pentru copii: Străfurnica și prietenii săi, Carmen Ivanov.
Ajutoarele lui moș Crăciun sunt trainerii dicție.ro Mihai Crăciun (Radio Gold FM), Dan Baltag (actor) și Alexandru Burlacu, general manager Dicție.ro.

Mai mult, fiecare copil va primi cadou un săculeț ce va conține Manualul de dicție pentru copii Străfurnica și prietenii săi, cartea Colorează cu străfurnica, un set de ustensile pentru colorat, o jucărie și… multe surprize dulci.

Scopul principal al acestui proiect este acela de a oferi o șansă copiilor ce provin din familii al caror venit este redus, al căror nivel de școlarizare este aproape de analfabetism, ale căror condiții de locuit sunt minime, o șansă la creșterea nivelului de dezvoltare.

Cum ne poți ajuta?

Dacă vă place ce pregătește Străfurnica pentru acești micuți curajoși vă așteptăm să fiți alături de noi, în demersul întreprins de Dicție.ro ne puteți ajuta să ducem la bun sfârșit acest proiect donând în contul IBAN Beneficiar: RO44INGB0000999905055662
Moneda: RON cu mesajul: Donez pentru cadoul Crăciun sau aducând o jucărie nouă la sediul Dicție.ro (Str. Academiei nr 35-37 mezanin, ap 02.)

Când vine Moș Crăciun?

Atelierele de dicție a lui moș Crăciun vor avea loc pe 17, respectiv 19 decembrie în cadrul Magazinului caritabil SocialXChange Crângași.

Donațiile voastre vor fi folosite pentru cadoul de Crăciun a celor 40 de copii fără posibilități din Centrele de zi Crângași și Giulești.

Ce aduce Moș Crăciun?

40 de săculeți inscripționați special pentru acest eveniment

Manualul de dicție pentru copii: Străfurnica și prietenii săi (este singurul manual de dicție pentru copii din România.

Cartea de colorat: Colorează cu Străfurnica

Un set de ustensile pentru colorat.

Surprize dulci.

O jucărie.

 

 

 

Dicție.ro va organiza pro bono Atelierele de dicție ale lui Moș Crăciun, însă mai avem nevoie de ajutor pentru a realiza cele 40 de pachete pentru copii.

Centrele de zi Crângași și Giulești oferă acestor copii ocazia de a întalni oameni dispuși să îi invețe din cunoștințele lor, astfel încât pregătirea acestora pentru viață să fie cât mai complexă.
Ne puteți ajuta să ducem la bun sfârșit acest proiect donând în contul  RO44INGB0000999905055662
Moneda: RON cu mesajul: Donez pentru cadoul Crăciun sau aducând o jucărie nouă la sediul Dicție.ro (Str. Academiei nr 35-37 mezanin, ap 02.)

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *