Atelier de pictură pentru copiii cu posibilități reduse din sectorul 6 al Capitalei

Atelier de pictură pentru copiii cu posibilități reduse din sectorul 6 al Capitalei

Dicție.ro a organizat astăzi atelierul de pictură împreună cu copiii defavorizați din sectorul 6. Atelierul a avut loc la magazinul Social Exchange, iar cei mici s-au bucurat foarte tare de această activitate și au arătat cât de mult le place să deseneze și să picteze.

În luna iulie am realizat atelierul de povești, un proiect realizat de Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului, sector 6, unde copiii au făcut cunoștință cu Străfurnica și cu celelalte personaje comice din manualul de dicție pentru copii „Străfurnica și prietenii săi”.

De această dată, cei mici au ilustrat-o pe Străfurnica și fiecare a realizat o pictură pe piatră cu aceasta. La atelier au participat trainerul de dicție pentru copii Dan Baltag și Andreea Găgeatu, elevă a Școlii TV pentru copii Dicție.ro. Andreea, chiar dacă are doar 14 ani, a fost profesoara de pictură pentru cei mici și i-a învățat cum să deseneze și în ce moduri să picteze. Printre pensule și o mulțime de culori, fiecare copil s-a bucurat de propria creație. Micuții au fost foarte încântați și au spus că abia așteaptă să ne revedem.

 

Echipa Dicție.ro a mai organizat ateliere de dicție pentru copiii defavorizați și suntem mândri  să ajutăm astfel comunitatea și să le oferim copiilor fără posibilități materiale ocazia de a învăța și de a studia alături de profesorii Dicție.ro


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *