Alex Grecu, student Dicție.ro, de azi prezentator la Radio Europa FM

Alex Grecu, student Dicție.ro, de azi prezentator la Radio Europa FM

Alex Grecu, unul din cursanții Dicție.ro, a devenit chiar azi prezentator de radio la Europa FM! Cu alte cuvinte: visul a devenit realitate. Alex spunea că vrea să facă o carieră din vorbit în public și să se ocupe de vocea sa. Iată că acum, fără niciun fel de experiență în radio, dar cu o dicție de invidiat, cu zeci de evenimente prezentate și cu proiecte de voice acting la activ, a reușit să ajungă la pupitrul unuia dintre cele mai mari radiouri din România.

Felicitări, Alex!

Chiar azi, în ziua în care a început oficial munca la Europa FM, Alex Grecu, ne spune așa:

Sunt extrem de fericit pentru ceea ce trăiesc în aceste momente. Prezint evenimente de 4 ani, iar obiectivul principal a fost de la bun încept să ajung la radio. Îmi voi concentra toată energia către intervenițiile pe care le voi face și îmi propun să curceresc cât mai repede ascultătorii Europa Fm. Experiența cursurilor de dicție și voice over, alături de trainerii mei de dicție și voice over, Carmen și Mihai, reprezintă un procent important din siguranța pe care o am atunci când prezint. Am corectat greșelile de pronunție pe care le făceam, am început să mă pot asculta și să realizez când pronunția nu este corectă, să mă joc cu vocea și multe altele. Și cel mai important, am realizat că nu te poți baza doar pe talent și avantajele native, ai nevoie în mod obligatoriu și de studiu!

Cu Alex Grecu ne-am întâlnit la cursurile de dicție în urmă cu aproximativ trei ani. După câteva sesiuni de cursuri private, Alex a decis că este timpul să vină și la cursurile de voice-over pe care dicție.ro le organizează. Pentru că are și un vlog, aici puteți vedea impresiile lui Alex Grecu din timpul cursului.

 

Pentru o dicție mai bună COMANDĂ ACUM MANUALUL DE DICȚIE „ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI”

Următorul curs de radio începe pe 24 septembrie 2019. Fii tu vocea știrilor și emisiunilor de radio! Trainerii Dicție.ro te introduc în lumea radioului. Dacă ai voce, ți-o modelăm și o vom face numai bună de livrat, dacă nu ai, sau crezi tu că nu ai, o vom desface în mii de bucăți și o vom asambla pentru vocea perfectă de radio. Cursul este unul intensiv și este compus din 75% practică și 25% teorie, durează trei luni de zile.

Click pentru detalii! 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *