5 lucruri pe care oamenii fericiți le spun în fiecare zi

5 lucruri pe care oamenii fericiți le spun în fiecare zi

Ești fericit? Dacă nu ești, încearcă să spui unele din cuvintele de mai jos altor oameni care nu sunt pe cât de fericiți și-ar dori și, cu siguranță, starea lor se va îmbunătăți semnificativ. Mai mult decât atât, dacă faci alți oameni să fie mai fericiți, și tu vei fi mai bucuros la rândul tău.

„Îmi pare bine să te văd”

Această expresie este una dintre cele mai folosite și reprezintă un sentiment de afecțiune față de cealaltă persoană. Asta înseamnă că prezența celeilalte persoane creează o impresie pozitivă. Indiferent că te adresezi unui angajat pe care îl apreciezi pentru skill-urile sale sau pur și simplu unui coleg care este o companie plăcută, această expresie produce o interacțiune plăcută. Cu siguranță “îmi pare bine să te văd” produce o schimbare nivelului de fericire.

 „Mai ții minte când…?”

Dacă cineva are o stare proastă, nu ezita să aduci în discuție un eveniment pozitiv desfășurat în trecut. Mai mult ca sigur, starea de spirit se va schimba și persoana respectivă se va simți mult mai bine.

„Nu-ți dai seama, dar…”

Această propoziție are un impact mai puternic față de cea anterioară și se bazează pe tendința oamenilor de a nu vedea părțile pozitive. Treaba ta este să le reamintești că au făcut o treabă bună și că nu văd partea plină a paharului, ci pe cea goală. Dacă tu poți aduce fericirea altor oameni, efectul se va revărsa și asupra ta.

„Mă impresionezi”

Această expresie este similară cu „Îmi pare bine să te văd”, singura diferență este că se concentrează pe lucrurile pe care persoana respectivă le face. Alte variante: „Te pricepi foarte la…” sau „Oamenii apreciază la tine că…”. Pur și simplu, fii sincer și specific.

„Eu cred în tine”

De fiecare dată când cineva spune că el crede în tine, cu siguranță încrederea ta primește un impuls semnificativ. Moralul este important în orice tip de acțiune, mai ales dacă avem de-a face cu oameni care se bazează pe aceste boost-uri de încredere. Spune cuiva că ai încredere în ceea ce face, iar el se va descurca de zece ori mai bine și „va prinde aripi”.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *