5 exerciții de dicție pentru sunetul C

5 exerciții de dicție pentru sunetul C

Cititorii Dictie.ro primesc un nou set de exercţii de dicţie pentru sunetul C. Aşa că vă invit să citiţi cât puteţi de repede fiecare punct al exerciţiului, fără oprire, de minimum trei ori! Nu uitaţi, la final trebuie să se audă perfect fiecare sunet! Succes!

1. Culorile colorate în culoarea culorilor colorat coloristice au colorat un colorat culoar.
2. Cristalele cristalizate cristalin din cristale crăpate cu cristal fin cristalizau cristale reparate cu un cristalizator cristalizat.
3. Cosmonautul cosmetiza o parte din cosmosul în care alți cosmonauți cosmetizau restul cosmosului cosmopolit.
4. Comicul comicilor făcea o comedie comică cu comicării furate de la alți comici.
5. Crăpa-i-ar capul caprei căprește, căprite de caprele încrâmpenate crăpate.

 

CURS DE DICȚIE PERSONALIZAT

Cursul complet de dicție vă oferă ocazia de a diagnostica și rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care vă confruntați. Pe parcursul a șase sesiuni dedicate, personalizate, a câte 60 de minute, trainerii Dicție.ro vor depista particularitățile dumneavoastră de rostire și vă vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele dumneavoastră de dicție.

VINO LA CURS


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *