5 cărți care te vor ajuta să îți îmbunătățești skill-urile de comunicare

5 cărți care te vor ajuta să îți îmbunătățești skill-urile de comunicare

Iată o listă cu 5 cărți care te vor ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare fie ea verbală, non-verbală/orală sau scrisă:

 

ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI – CARMEN IVANOV

Manualul de dicție „Șase sași în șase saci” îți oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate, respirație și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție Șase sași în șase saci, veți descoperi cea mai vastă culegere de exerciții cu peste 300 de aplicații practice.

COMANDĂ ACUM MANUALUL DE DICȚIE „ȘASE SAȘI ÎN ȘASE SACI”

 

PSIHOLOGIA PERSUASIUNII – ROBERT B. CIALDINI

„Psihologia persuasiunii” şi-a căpătat locul de cea mai importantă carte publicată vreodată despre acest subiect datorită valorii practice a informaţiilor oferite. În cuprinsul ei, distinsul psiholog Robert B. Cialdini, doctor în filozofie, explică de ce unii oameni sunt remarcabil de convingători şi cum putem să-i învingem cu propriile arme. Vei afla cele şase secrete psihologice care se află în spatele impulsului nostru puternic de a ne supune, cum pot fi ele folosite de persoane iscusite fără a fi detectate, cum să ne apărăm împotriva lor şi cum să folosim acele secrete în folosul propriu. Această carte indispensabilă îţi garantează două lucruri: niciodată nu te vei mai simţi obligat să spui „da”, când de fapt gândeşti că ar fi în interesul tău să spui „nu” şi cu siguranţă vei avea mai multă influenţă decât ai avut vreodată.

 

CONFESIUNILE UNUI VORBITOR PUBLIC – SCOTT BERKUN

Este o carte care ne dezvăluie tehnicile folosite de marii oratori și ne arată cum le poate utiliza oricine pentru a comunica mai bine. Este un volum cu relatări pline de haz și extrem de practice. Cartea ne oferă punctul de vedere al unui inițiat despre cum să prezinți idei într-un mod cât mai eficient. Este o călatorie unică, distractivă și plină de învățături.

 

TED TALKS – CHRIS ANDERSON

Ghidul oficial TED pentru vorbit în public. „TED TALKS” nu este doar cea mai patrunzătoare carte scrisă vreodată despre vorbitul în public, ci și o analiză profundă, strălucită a modului în care ar trebui să comunicăm. Ne dă speranța că lumea chiar poate fi schimbată prin cuvinte.

 

PSIHOPATOLOGIA VIEȚII COTIDIENE – SIGMUND FREUD

Fiecare dintre noi a avut momente în care nu și-a putut aminti un nume propriu, a uitat de o întalnire, a pierdut un obiect primit în dar de la o persoană apropiată. Sunt toate aceste „acte ratate” cauzate de un periculos proces de deteriorare a creierului sau doar expresii simbolice ale unor tensiuni sau conflicte psihice?

Freud, întemeietorul psihanalizei, demonstrează că psihopatologia noastra cea de toate zilele este o tulburare minoră și trecătoare, de cele mai multe ori, a vieții psihice, dar semnificativă. Ea ne face transparenți pentru ceilalți, așa cum îi face și pe ceilalți transparenți pentru noi. Dacă vrei să citești gândurile ascunse ale celorlalți, învață de la Freud cum să decriptezi actele ratate!

 

Spor la citit!!!

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *