3 motive pentru care să te înscrii la un CURS DE DICȚIE personalizat

3 motive pentru care să te înscrii la un CURS DE DICȚIE personalizat

Fie că îți dorești o carieră de succes, mai multă încredere în propria persoană sau să îți îmbunătăţeşti relațiile cu cei din jur, o dicție antrenată te va ajuta cu siguranță. Mai ales în contextul în care capacitatea de concentrare a indivizilor a scăzut drastic, ai nevoie să le captezi rapid atenția celor cu care stai de vorbă. Altfel, multe oportunități vor trece pe lângă tine fără ca măcar să îți dai seama.

Iată 3 motive pentru care să te înscrii la un CURS DE DICȚIE PERSONALIZAT:

 1. În primul rând vei afla o mulțime de lucruri despre vocea ta. Vei observa atât calitățile, cât și părțile care trebuie îmbunătățite. Vei avea ocazia să exersezi și să-ți depășești limitele. Și, totodată, vei aprofunda concepte precum volum, accent, ritm, tonalitate, respirație și vei deveni un vorbitor mai bun.
 2. Ei bine, studiile arată că o dicție bună crește nivelul stimei de sine, iar la serviciu cu siguranță vei fi mai apreciat/ă. Dacă ai nevoie și de public speaking în domeniul în care activezi atunci poți fi sigur/ă că vei face o impresie foarte bună. Ah, și să nu uităm. La un interviu de angajare va conta extrem de mult felul în care vorbești și articulezi cuvintele.
 3. Vei avea șansă să stai de vorbă cu specialiști în domeniu care te vor asculta, îți vor face diagnoza vocii și apoi vor analiza fiecare detaliu pentru alcătuirea unui plan de exersare. Cursul complet de dicție îți oferă ocazia de a diagnostica și rezolva cele mai stringente probleme de dicție cu care te confrunți. Pe parcursul a șase sesiuni dedicate, personalizate, a câte 60 de minute, trainerii Dicție.ro vor depista particularitățile tale de rostire și îți vor propune seturi de exerciții speciale menite să soluționeze problemele de dicție.

 

Folosind metode unice de exersare a dicției, cursul se adresează celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire, să își corecteze pronunția sau să-și perfecționeze tehnica lecturii în fața microfonului.

Cursurile de dicție se adresează persoanelor care, prin natura muncii lor, trebuie să aibă un discurs clar, corect și cursiv.

Cursul de dicție se desfășoară unul la unul, adică doar un cursant și trainerul său și costă 270 de euro. Trainingul are o durată de 6 sesiuni a câte o oră fiecare.

REDUCERE: În cazul în care se înscriu două sau mai multe persoane la aceeași sesiune de curs, fiecare cursant va beneficia de o reducere de 10%.

VINO LA CURS

Plan de învăţare

  • Evaluare individuală
  • Suport de curs: Manualul de dicție “Șase sași în șase saci”, de Carmen Ivanov 
  • Exerciții de încălzire pentru vorbitor
  • Exerciții pentru ritm
  • Exerciții pentru volumul vocii
  • Exerciții de pronunție
  • Exerciții pentru dificultăți de articulație
  • Exerciții practice pentru aprofundarea tehnicii lecturii la microfon
  • Tehnici de discurs și moderare
  • Optimizarea mecanismelor de articulaţie a sunetelor Exercitii pentru corectarea vocalei „e” Exercitii pentru diftongul „ea” Exercitii pentru consoanele „s, z” în final de cuvânt Exercitii pentru consoana „s” Exercitii pentru terminaţia „zi” Exercitii pentru consoanele „t-d” finale Exercitii pentru „ce-ge” în final de cuvânt Exercitii pentru „ ci-gi” în final de cuvânt Exercitii pentru consoana „l” Exercitii pentru terminaţiile „ni, li” Exercitii pentru consoana „r” Exercitii pentru terminaţia „ri”

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *