10% dintre persoanele cărora le e frică de public speaking susțin că se confruntă cu dificultăți și în desfășurarea activităților zilnice

10% dintre persoanele cărora le e frică de public speaking susțin că se confruntă cu dificultăți și în desfășurarea activităților zilnice

Frica de a vorbi în public poate avea un impact grav și asupra vieții de zi cu zi. Studiile arată că persoanele care suferă de glossofobie au adesea dificultăți în desfășurarea activităților zilnice. Acestea includ lucruri precum mersul la serviciu, la cumpărături și chiar comunicarea cu prietenii și familia. 

De asemenea, se confruntă cu o mulțime de dificultăți în mediul educațional sau la locul de muncă. Dacă sarcinile de zi cu zi te fac să te simți că nu mai deții controlul, din cauza fricii de a vorbi în public, este important să cauți ajutor. Există o mulțime de resurse disponibile pentru a te ajuta să-ți depășești anxietatea și să trăiești o viață normală, productivă. 

Curs de Dicție și Public Speaking

Potrivit unui sondaj de opinie, 41% dintre persoane declară vorbitul în fața unei audiențe ca frica lor cea mai mare. Uitați de spații mici, întuneric, și păianjeni – să vorbești în picioare în fața unei mulțimi este mult mai terifiant pentru majoritatea oamenilor.

La cursul de public speaking înveți cum să îți controlezi această teamă și cum să te simți confortabil atunci când ești pus în situația de a vorbi în public.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *