Termeni si conditii

Site-ul Dicție.ro este proprietatea PFA Ivanov Carmen Daniela. Acest contract cadru guvernează utilizarea site-ului Dicție.ro.

Prin utilizarea acestui website, acceptaţi în totalitate termenii şi conditiile acestui contract cadru.

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, intermenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1.   Proprietatea intelectuală:

Designul şi conţinutul Dicție.ro, inclusiv baza de date accesibilă prin intermediul său, sunt proprietatea exclusivă a PFA Ivanov Carmen Daniela. În cazul conţinutului preluat de la terţe persoane de către Dicție.ro sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat prin precizarea sursei conţinutului.

2.   Utilizarea site-ului

Orice persoană poate vizualiza sau tipări pagini, poate scrie pe forumul http://dictie.ro sau în alte spaţii unde acest lucru este permis. De asemenea, orice utilizator/vizitator poate descărca pentru uzul personal diferite informaţii de pe site.

3.   Drepturi de autor, marcă și proprietate intelectual

Dicție.ro ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de PFA Ivanov Carmen Daniela. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a deținătorului acestui site.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de  site-ul Dicție.ro într-un mod care violeaza legislația romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Nu aveţi permisiunea de a:

  • Republica informaţii de pe site-ul Dicție.ro fără permisiune, iar în cazul în care ați primit permisiunea aveți obligația de a menţiona sursa (www.dictie.ro)
  • Vinde, închiria sau subcontracta material din site-ul www.dictie.ro
  • Reproduce sau copia conţinutul site-ului www.dictie.ro în scop commercial

4.   Acceptarea termenilor şi conditiilor

Accesarea site-ului NU se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea funcţionalităţilor sale sau într-o modalitate care este contrară legii, frauduloasă, dăunătoare sau în legătură cu o activitate ilegală.

Utilizarea site-ului NU se va face în scopul găzduirii, copierii, stocării, transmiterii, publicării sau distribuirii oricăror materiale care conţin virusi sau alte programe informatice ce au rolul de a cauza distrugeri totale sau parţiale.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *