Liviu Șoșea

Liviu Șoșea

Biografie

Liviu Șoșea este prezentator radio, trainer de dicție și voice over.Email: contact@liviusosea.ro

Drumul în radio l-am început acum 10 ani, iar vocea mea s-a auzit prin 2 posturi de radio locale la știri sau la matinal, apoi și în București. Acum vocea mea se aude în toată țara la Magic FM. 

Vorbitul corect a fost o provocare încă de la vârste fragede. Din păcate unele lucruri sunt descoperite mai târziu, iar de vreo 7 ani m-am întâlnit cu manualul de dicție „6 sași în 6 saci”, mai bine mai târziu decât niciodată, iar de atunci îmi perfecționez dicția în fiecare zi. Am înțeles cât de important este să vorbim corect. Astfel de trei ani am devenit trainer de dicție.   

Pasiunile pentru radio și dicție s-au combinat foarte frumos și am început să dau voce mai multor proiecte: reclame pe care le auzi la radio sau TV, în țară sau în străinătate, de 3 ani fac asta și… 🙂 –mi place.

Abilităţi

Public Speaking
0%
Voice Over
0%
Dicție
0%
Radio
0%

3 lucruri despre Liviu Șoșea

  • OM DE RADIO

    De radio s-a îndrăgostit prin clasa a 7-a. A prezentat știri și a fost realizatorul mai multor programe, iar în prezent vocea sa se aude în toată țara la MAGIC FM de la 16 la 19.

  • VOICE OVER
    A pus voci pe multe reclame și proiecte audio, atât în limba română cât și în limba engleză.
  • DICȚIE PENTRU COPII
    E important să explicăm și să le arătăm copiilor încă de la vârste fragede ce este dicția, astfel că din 2019 este trainer de dicție pentru copii.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.