Cristina Andreea Ion

Cristina Andreea Ion

Biografie

Actor papusar/ Regizor/co-fondator Lightwave Theatre Company (Teatru cu papusi in marime naturala destinat atat publicului adult cat si copiilor)

Email: cristinaandreeaion7@gmail.com

Cristina Ion este actrita, actor papusar si regizor. A co-fondat Lightwave Theatre Company in anul 2013, companie in cadrul careia a regizat si a jucat in numeroase spectacole pentru adulti si altele pentru copii, printre care „Reflection”, „Sunt eu, Annabel”, „Micul Print” si „Iubitafizica”.

A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, la sectia de Actorie Papusi si Marionete si Masteratul in regia Teatrului de Animatie.

A colaborat cu Teatru de Comedie Bucuresti si Teatrul Tony Bulandra, sectia pentru copii, Teatrul Zurli si Proiectul Green Bee.

Abilităţi

Teatru de păpuși
0%
Actorie
0%
Dicție
0%
Voice Over
0%

3 lucruri despre Cristina

  • REGIE
    A regizat numeroase spectacole de teatru cu actori si papusi. Foloseste in spectacolele sale papusi in marime naturala combinate cu jocul actorilor, dans, muzica si proiectii video.

  • ACTOR
    A colaborat cu diverse teatre in calitate de actrita in spectacole pentru copii si pentru adulti.

  • VOICE OVER
    A fost voice over in cadrul emisiunii Sound of Science la Radio Guerrilla si Radio Gold FM.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.