Alex Grecu

Alex Grecu

Biografie

Alex Grecu este prezentator de evenimente, de radio și este voice over.

Email: contact@alexgrecu.ro

Alex Grecu este prezentator de evenimente, de radio și este voice over. În prezent îl poți asculta în Weekend Cu Prietenii la Radio Europa Fm și îl poți întâlni la cursurile de Public Speaking Dicție.ro. Experiența lui în domeniul comunicării depășește 10 ani, atunci când a pornit prima societate de consultanță, iar activitatea ultimilor ani a presupus zeci de evenimente prezentate și interacțiune cu zeci de mii de oameni.

Este absolvent al ciclului de licență și masterat, în cadrul facultății de Administrarea Afacerilor cu predare în limba germană, ASE și al modulului de Politică Externă și Diplomație, din cadrul Institutului Diplomatic Român. Studiază continuu dicția și a urmat cursuri voice over și public speaking.

Scrie pe www.alexgrecu.ro și este foarte activ pe instagram, unde îi găsești cu user-ul alexgrecu.ro și îl poți cunoaște mai bine.

Abilităţi

Public Speaking
0%
Voice Over
0%
Dicție
0%
Radio
0%

3 lucruri despre Alex Grecu

  • PREZENTATOR
    Pe Alex îl poți întâlni prezentând evenimente sociale, antreprenoriale, conferințe sau concursuri sportive.

  • PUBLIC SPEAKING
    Pasiunea lui cea mai mare este comunicarea. De aceea se simte cel mai bine atunci când prezintă și iubește să împărtășească din experiența lui.

  • #POFTĂDESPORT
    Alex este foarte pasionat de sport. Consideră că fără această pasiune nu ar fi putut ajunge unde este acum. În timpul exercițiilor își antrenează concentrarea, ambiția și sportul reprezintă sursa principală de energie pentru el. Afirmă că #poftădesport înseamnă poftă de viață.