Politica de livrare comandă

Livrarea se face doar prin servicii de curierat rapid și doar pe teritoriul României.

Livrarea se face în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră.

Prețul livrării este calculat estimativ pentru fiecare produs în parte și îl veți regăsi în sumarul comenzii, în momentul finalizării cumpărăturii. Vă rugăm să ne oferiți date cât mai precise despre adresa dvs, pentru acuratețea calculului costului livrării.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite după ora 12:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.

Timpul de livrare este estimate per fiecare produs în parte de la momentul plasării comenzii și poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care ora la care ați plasat comanda și locul livrării, precum și de disponibilitatea produselor pe stoc. În cazul în care există întârzieri sau livrarea întârzie din vina noastră, veți fi anunțat telefonic.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri ale expediției dacă acestea sunt cauzate de transportator/curier.

În cazul retururilor, costul livrării cade în sarcina dumneavoastră.