Magazie de voci – Copii

Mai jos sunt listate vocile de copii înscrise în Magazia de Voci Dicţie.ro. Tot ce trebuie să faci e să dai click pe fiecare voce şi să o asculţi cu atenţie. Dacă vreuna dintre vocile de mai jos se potriveşte pentru produsul pe care doreşti să îl promovezi printr-o reclamă, contactează-ne la telefon 0728855221 .

Inscriere în Magazia de Voci

Costul pentru editarea și introducerea vocii copilului dumneavoatră în magazia de voci pentru copii este de 50 de EURO. Magazia de voci pentru copii este urmărită de radiourile și televiziunile din România, dar și de casele de producție de reclame.

Taxa este unică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă reînnoiți abonamentul lunar sau anual. Taxa nu acoperă și cheltuielile de înregistrare și studio.

În cazul în care nu aveți unde să înregistrați vocea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră costurile pentru înregistrarea la studio profesionist este de 50 de euro.

Încearcă și tu!

Trimite-ne un mail la cursuri@dictie.ro cu subiectul “Magazia de voci”  și spune-ne că vrei ca vocea ta să intre în magazia de voci. Atașează o ÎNREGISTRARE cu vocea ta pe textul decasting de mai jos.

Plata se face în contul RO49RNCB0318070275250001.

Textul de casting este următorul:

Hei! Sunt……. (prenume) și fac parte din gașca de pitici de pe Dicție.ro. Sunt un pitic zâmbăreț și-ți promit o voce veselă pentru ca tu să mă alegi pe mine. Eu sunt vocea!

Voce Dicție.ro – Lucas

Voce Dicție.ro Radu

Voce Dicție.ro: Marinela

Voce Dicție.ro: Matei MI.

1 Comentariu

  • Horia Pelle Posted 03/07/2015 16:58

    Ținând cont că fișierele stocate pe SoundCloud nu vă costă nimic, mi se pare cam scumpă taxa pentru încărcarea lor acolo, mai ales dacă fișierele audio ar veni deja gata prelucrate/standardizate.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *