Cum să-ți îmbunătățești vocea pentru o prezentare

Cum să-ți îmbunătățești vocea pentru o prezentare

Unul dintre motivele pentru care intervine lipsa de încredere este modul în care te îmbraci atunci când trebuie să apari în fața unei mulțimi și să vorbești în public.

voce prezentare

Dacă nu te simți bine în pielea ta și dacă nu te simți confortabil cu hainele pe care le porți, ai toate șansele să o dai în bară. Dar dacă rezolvi această problemă și porți hainele în care te simți cel mai bine, atunci încrederea ta va crește și vei putea să susții o prezentare foarte bună.

Dar, după ce îți faci apariția pe scenă, nu este de ajuns doar să te îmbraci frumos. După ce oamenii te-au văzut, vocea ta va fi cea care va atrage atenția tuturor. Iar aceasta poate juca un rol extrem de important pentru impresia pe care o vei lăsa după terminarea prezentării. Cu cât vocea ta este una mai puternică și mai elocventă, cu atât mai mare este posibilitatea ca audiența să te îndrăgească și să lași o impresie excelentă.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU LA CURSUL DE VOICE-OVER DIN 14-15 MARTIE 2015

Vocile bune vor fi întotdeauna atractive, iar vocea ta va influența în mod direct ceea ce ai de spus, așa că ar fi bine să fii destul de fericit cu vocea ta.

Indiferent cum sună aceasta, vocea ta trebuie lucrată, trebuie să exersezi folosind exerciții de dicție și nu trebuie niciodată să spui că nu ai o voce bună. Toate vocile sunt bune, însă numai puțini oameni știu cu exactitate ce să facă cu vocile lor.

Urmează cursuri de dicție și află o opinie despre vocea ta de la un profesionist adevărat. Citește cu voce tare de câte ori ai ocazia și nu te sfii să citești și în fața unui prieten bun, de încredere pe care să-l întrebi ce părere are despre vocea ta.

Ascultă-i pe cei mai buni. Du-te pe la tot felul de conferințe de presă și prezentări, unde ai ocazia să urmărești profesioniștii la lucru și caută pe internet discursuri celebre ale unor oameni care câștigă bani buni pentru meseria de vorbitor în public.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *