Consilier județean cu dicția la pământ – VEZI VIDEO

Consilier județean cu dicția la pământ – VEZI VIDEO

Consilierul județean, Constantin Conțac, ne dă un exemplu de ”așa nu” în dicție și public speaking. Personajul încerca să pronunțe cuvântul ”mineriade” într-o declarație pentru de la TeleM Botoșani, din data de 23 aprilie 201o. Ce-a ieșit vedeți în filmulețul de mai jos:


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

1 Comentariu

  • manole Posted 01/10/2011 19:29

    sunteti caraghiosi de-a binelea, exista vreo persoana pe lumea asta sa nu aiba in viata lui vreo balba serioasa? sau care sa nu aiba vreun lapsus absurd? ei, aflati ca acet om , asta a patit, de altfel este un om foarte serios, de cuvant si un extrem de abil manager, botosanenii il cunosc….pacat ca unii si-au facut bloguri ca sa discute ce? ce sa discute? in aceste vremuri de teribila manipulare, dvs. dati lectii de dictie……daca sunteti obiectivi, puneti un filmulet cu vreunul dintre voi, cu balbele aferente….atunci s-ar chema echidistanta

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *