Ce voi schimba în 2017? Voi învăța să comunic mai bine

Ce voi schimba în 2017? Voi învăța să comunic mai bine

Cu toții ne propunem schimbări pentru noul an. O să merg la sală, o să mă las de fumat, o să mănânc mai puțin junk-food. Am una nouă:

O să învăț să comunic mai bine.

Dacă te preocupă acest aspect al carierei tale înseamnă două lucruri: că vrei în permanență să te îmbunătățești și că faci parte din categoria persoanelor care consideră că învățatul nu se oprește nici după ce ai terminat o facultate și nici după ce ai luat un master sau un doctorat.

Indiferent de meseria pe care o ai, o dicție bună și niște aptitudini de vorbit în public nu îți vor aduce decât beneficii la locul de muncă. Cine știe? Poate promovarea mult visată va avea loc chiar anul ăsta.

La cursurile de dicție vin oameni din toate domeniile: politică, IT, presă, sistemul bancar, fotbal (da, fotbal), telecomunicații, juridic, vânzări, marketing, P.R., învățământ, afaceri, etc. Însă mulți dintre ei fac o greșeală comună care mai este întâlnită și pe la cabinetele stomatologice.

Vin atunci când îi doare. Atunci când au nevoie repede pentru că peste o săptămână e ședință sau pentru că au nu știu ce probă de prezentator sau un proces important la Tribunal.

Înainte să vii la un curs de dicție trebuie să ții cont de câteva lucruri importante: ai nevoie de răbdare, asta pentru că trebuie să acorzi mai mult timp de învățare noilor reflexe pe care le formezi pe durata cursului și rezistență la râs, pentru că multe dintre exercițiile de dicție sunt foarte amuzante și cu siguranță vei râde cu gura până la urechi.

Procesul unui curs este destul de simplu: trebuie să conștientizezi că în următoarele săptămâni îți vei schimba modul de comunicare pentru totdeauna. Renunțăm la obiceiurile proaste, cum ar fi ticurile verbale sau un volum al vocii scăzut, și le înlocuim cu reflexe bune care vor face din tine un vorbitor iscusit.

Exercițiile de pronunție și aplicațiile propuse de dictie.ro au ajutat mii de oameni să își urmeze visul și să reușească în carieră.

Hai și tu. Înscrie-te aici. 🙂


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *