Astăzi sărbătorim Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii şi Tineret

Astăzi sărbătorim Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii şi Tineret
Începând din 1967, cu ocazia aniversării scriitorului Hans Christian Andersen, la 2 aprilie, este celebrată Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii și Tineret, cu scopul de a insufla plăcerea de a citi şi pentru îndreptarea atenţiei către cărţile pentru copii.
Este o sărbătoare dedicată amintirii celui mai îndrăgit autor de poveşti şi basme, danezul Hans Christian Andersen, de la a cărui naştere se împlinesc 217 ani: „Mica sirenă”, „Hainele cele noi ale împăratului”, „Răţuşca cea urâtă” sau „Crăiasa zăpezilor” sunt doar câteva dintre cărţile sale, care au străbătut timpul, fiind îndrăgite şi în zilele noastre.
Cu ocazia acestei sărbători, Dicție.ro face o REDUCERE la Pachetul complet Străfurnica.

SHOP

 

 Pentru a comanda „Străfurnica și prietenii săi” apasă AICI
Pentru a comanda „Străfurnica în căutarea Atlantidei” apasă AICI
 Pentru a comanda Pachetul Străfurnica apasă AICI
Manualele de dicție pentru copii – „STRĂFURNICA” – cuprind peste 400 de aplicații practice și 20 de povești ilustrate cu exerciții de dicție ascunse în ele.
În jur de 2000 de copii sunt diagnosticaţi anual cu tulburări de vorbire sau de scriere. Pentru ei, e vital ca părinţii să-şi dea seama că lucrurile nu stau tocmai bine şi să-i ducă din vreme la un specialist. Foarte multe dintre defectele de vorbire pot dispărea cu totul prin exerciţiu sau pot fi măcar atenuate dacă sunt identificate la timp.

Sărbătoarea este un prilej pentru a-i captiva pe cei mici, mai întâi să asculte, iar mai apoi să citească poveşti. În toată lumea, sunt organizate lecturi publice și sunt puse în scenă povești și basme. Este important să citim, mai ales pentru copii. În aceste etape de dezvoltare cartea și lectura sunt esențiale, nu doar pentru că dezvoltă vocabularul și vorbirea, ci și mintea.
Fiţi inventivi, plini de fantezie, buni şi înţelegători!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor și aparține Dictie.ro și Paginarium Publishing SRL. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *