Mihai Crăciun

Mihai Crăciun

Biografie

Trainer de dicție

Trainer de: dicție public speaking, radio

Email: mihai.craciun@dictie.ro

Mihai Crăciun este realizator de programe radio la Gold FM și a activat și la Radio Guerrilla. Este trainer de dicție și public speaking și consilier științific pentru mai multe manuale de dicție lansate în România. Vocea lui poate fi auzită pe mai multe audiobook-uri în limba română, pe reclamele la diverse produse, dar și la Radio Gold FM, în emisiunea IT Republic. A prezentat diverse evenimente, printre care și lansări de carte, evenimente de modă, sport sau seminarii de public speaking în mai multe orașe din România.

De asemenea, Mihai este organizatorul primei expoziții de selfie-uri din lume, un eveniment organizat in Romania, care a devenit viral, iar peste 5 milioane de oameni au aflat sau au participat la acest eveniment. Mihai Crăciun colaborează pe zona de editare cu mai multe istitutuții New Media din diverse domenii: de la librării și până la site-uri de tehnologie sau chiar de stomatologie. Mai nou, Mihai realizează seria de interviuri Vino cu MINI pe canalul său de Youtube.  

Abilităţi

Dicţie
0%
Voice Over
0%
Public Speaking
0%
Radio/TV
0%

3 lucruri despre Mihai Crăciun

  • OM DE RADIO
    Mihai a fost realizator de programe la Radio Guerrilla. Acum prezintă alături de Carmen Ivanov emisiunea IT Republic de la Radio Gold FM.

  • TRAINER ACREDITAT CNFPA
    A predat în cadrul mai multor programe menite să contribuie la perfecţionarea tehnicii lecturii la microfon a jurnaliştilor români. În prezent este trainer al Dicție.ro.

  • VOCEA PERSONAJELOR DIN POVEȘTI
    Mihai a animat vocal o mare parte a personajelor de pe audiobook-ul Străfurnica și prietenii săi, creat după manualul de dicție pentru copii cu același nume.