Curs personalizat de dicţie

http://blogs.voices.com/voxdaily/lips-microphone-blog.jpg

OFERTA NOUA! VINO LA

CURSUL PERSONALIZAT DE DICȚIE

2 sesiuni – doar 100 de euro

 

Cursul personalizat de dictie va ofera ocazia de a diagnostica si rezolva cele mai stringente probleme de dictie cu care va confruntati. Pe parcursul a doua sesiuni dedicate, personalizate, a cate 50 de minute, trainerul Carmen Ivanov va depista particularitatile dumneavoastra de rostire si va propune seturi de exercitii speciale menite sa solutioneze problemele dumneavoastra de dictie.

PRET SPECIAL! Cu doar 100 de euro, puteti rezolva problemele de dictie care v-au preocupat dintotdeauna!

Sunati acum la 0728-855.221 pentru primul dumneavoastra curs personalizat de dictie si veti fi programat pentru inceperea imediata a acestuia.

OFERTA ESTE VALABILA PANA PE 15 mai 2015.

 

Inscrieti-va acum! Trimiteti un e-mail la adresa cursuri@dictie.ro cu subiectul „Inscriere curs de dictie” si datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail) sau sunati la 0728 855 221 pentru a va programa pentru:

1. CURSUL PERSONALIZAT DE DICTIE PROFESIONALA sau

2. CURSUL COMPLET DE DICTIE, RESPIRATIE, PRONUNTIE, CORECTARE A ROSTIRII SI TEHNICA LECTURII LA MICROFON (daca doriti aprofundare, detalii mai jos).

Trainingul se adreseaza persoanelor care doresc, sau prin natura profesiei sunt nevoite sa aiba o vorbire clara, corecta si cursiva si care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbire.

Trainingul isi propune sa familiarizeze participantii cu elementele teoretice si practice ale vorbirii corecte. Cursul de dictie contine multe exercitii de corectare a pronuntiei si exercitii care imbunatatesc per ansamblu vorbirea.

Trainingul include foarte multe exercitii, studii de caz, jocuri de rol menite sa contribuie decisiv la imbunatatirea abilitatilor de prezentare.

 

Adaugă comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *